bilde av meg

Jeg er 28 år gammel, og bosatt i Fyllingsdalen.

Jeg anser meg selv for å være en positivt og utadvendt person, som har mye å gi. Jeg har alltid interessert meg for design, både når det gjelder interiør, illustrasjon og grafisk design. Sistnevnte har nok blitt mer enn en interesse, og er nå en stor del av livet mitt både innen fritid og jobb.

Hvordan man kan nå ut til en målgruppe ved bruk av de riktige visuelle midlene fasinerer meg. Å sette seg inn i budskapet og målgruppen når man starter et prosjekt er for meg derfor en selvfølge.

Jeg trives godt sammen med andre, og blir lett inspirert av hyggelige folk og gode idéer. Jeg har god erfaring innen produksjoner av DM og kunde-magasiner, da jeg månedlig har produsert kampanjeaviser fast til ulike kunder. Her var deadlines og planlegging avgjørende for at produksjonene skulle gå i boks, og jeg lærte mye om kundekommunikasjon. Jeg har fått erfare at det er en god egenskap å kunne jobbe under press, være fleksibel og at det lønner seg å stå på litt ekstra for at kunden skal bli ekstra fornøyd.

Ikke nøl med å ta kontakt dersom du lurer på noe!